Zonnepanelen

Er zijn veel energiebronnen, maar de meest milieuvriendelijke is toch de zonne-energie. De zon geeft ons een onuitputtelijke mogelijkheid tot verwarmen en het opwekken van stroom. Je ziet steeds meer zonnepanelen op de daken van woningen en bedrijfspanden verschijnen. Ook Vekah heeft inmiddels ervaring opgedaan met de toepassing van deze energiebron. Het installeren van zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen is bij ons aan de orde van de dag.

Energiezuinig, milieuvriendelijk en duurzaam zijn de zonnepanelen die Vekah toepast. Zij geven u de mogelijkheid om op een zeer verantwoorde wijze uw huis of bedrijf te verwarmen en van elektriciteit te voorzien. Onze panelen zijn ontworpen om de hoogst mogelijk opbrengst af te geven. Ook de installatie achter de panelen wordt door ons verzorgt. Al jaren zijn we gespecialiseerd op het gebied van warmtepompen en luchtverwarmingsinstallaties. Op deze wijze is bij ons alles in een hand. U bent altijd verzekerd van een optimale en snelle service.

Wij willen u graag als klant. Vraag een offerte en u zult zien dat wij graag met u meedenken in oplossingen.

Geïnteresseerd in onze diensten?Een goed advies en duidelijke uitleg van onze keuzemogelijkheden zijn zeer belangrijk. Heeft u interesse in of vragen over een van onze producten? Vekah koude- en warmtetechniek kan u daarbij, met haar jarenlange expertise, behulpzaam zijn.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Vekah koude- en warmtetechniek
De houder van dit bedrijfs-certificaat is gerechtigd werkzaamheden uit te voeren aan koeltechnische installaties. Registratie nummer: F.GAS-4.10.0616-NLD-ref.00

Onze installaties worden geleverd onder PED keur - Certificatie

Contact

Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond, Nederland
T. +31 (0) 492 555 222
F. +31 (0) 492 555 400
E. info@vekah.nl